Keitä me olemme?

Koko parturi-kampaamon ja kauneushoitolan eloisasta ilmapiiristä ja ammattitaitoisista palveluista vastaavat parturi-kampaajat Suvi Liljeström, Kirsi Tanninen, Jasmine Laitinen, Jenna Nieminen  sekä Jenny Weckström.
Alkuviikosta meillä toimii aina hymysuin asiakkaitaan palveleva SKY-kosmetologi Sanna Lähdesalo.
Meidän koko tiimi käy joka vuosi päivittämässä tietojaan ja taitojaan useissa koulutuksissa, messuilla ja näytöksissä. Näin pysymme ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tyylisuuntauksista.

Suvi Liljeström

Suvi Liljeström

Parturi-kampaaja

Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2003 ja olen toiminut alalla siitä asti. Teen innolla ja huolella kaikki parturi-kampaajan työt. Minulta onnistuu niin graafiset, tarkat kuin räväkätkin leikkaukset, myös veistä käyttäen.

Koen että parturi-kampaajaksi ei ole koskaan täysin valmistunut, joten siksi haluankin aina kehittyä ja oppia uutta.
Vuonna 2018 kouluttauduin ekokampaajaksi ja sitä myötä olen huomannut, että ekologinen hiustenhoito on koko ajan lähempänä sydäntäni. Lisäkoulutusta olen hankkinut myös pidennyksiin, käymällä mago-koulutuksen.

  

Sanna Lähdesalo

Sanna Lähdesalo

SKY-Kosmetologi

Valmistuin SKY- kosmetologiksi ja suoritin kansainvälisen CIDESCO- diplomin vuonna 2000. Olen vuodesta 2001 toiminut täysipäiväisesti kosmetologiyrittäjänä.
Olen iloinen ja tunnollinen asiakaspalvelija. Hoidan asiakkaita aina huolella ja vankalla ammattitaidolla, jota kartutan vuosittain erillaisin lisäkoulutuksin.
Minulle on tärkeää tehdä työtä käsilläni ihmisten hyväksi. Toivon, että lähdet hoidon jälkeen luotani mieli ja askel kevyempänä.

  

Kirsi Tanninen

Kirsi Tanninen

Parturi-kampaaja

Olen tehnyt parturi-kampaajan töitä vuodesta 2002 iloinen, ahkera ja ystävällinen parturi-kampaaja.
Olen mieltynyt luonnollisiin ja pehmeisiin hiusväreihin sekä erillaiset raidotus tekniikat kiinnostavat. Hyvin hoidetut hiukset ja hiuspohja ovat myöskin tärkeä asia minulle.
Asiakaspalvelu on sydämen asia. Teen lähes kaikkia parturi-kampaajan töitä. Inspiroidun ympäristöstä, työyhteisöstä ja seuraan hiustrendejä ja maailman kampaajien touhuja somesta sekä kouluttaudun säännöllisin väliajoin.

 

Jenny Weckström

Jenny Weckström

Parturi-kampaaja

Olen iloinen ja pirteä parturi-kampaaja jolla on pitkä kokemus alalta. Minulta luonnistuu kaikki parturi- kampaajan palvelut. Erikoistuin ekokampaajaksi vuonna 2018 joten sydäntä lähellä ovat erityisesti myös kasvivärit sekä ekologiset hiushoidot.

Tällä hetkellä olen osa-aikaisesti Somassa paikalla.

  

Jasmine Laitinen

Jasmine Laitinen

Parturi-kampaaja

Valmistuin parturi-kampaajaksi 2017. Olen tehnyt alan töitä valmistuneesta asti. Teen kaikkea leikkauksista väreihin ja permanentteihin. Vahvuuteni on ehdottomasti parturityöt. Parasta alassa on mukavat asiakaskohtaamiset ja uuden oppiminen.

  

Jenna Nieminen

Jenna Nieminen

Parturi-kampaaja

Olen muuttanut Lahdesta Sipooseen hiljattain ja aloitin työt Somassa syksyllä 2023. Olen ollut alalla vuodesta 2018.
Tykkään parturi-kampaajaana monipuolisesti kaikista töistä, ja odotan innolla, että pääsen loihtimaan upeita hiuksia juuri sinulle.
Ekokampaamo palveluihin olen vasta tutustumassa.

Varaa aika

Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 046 922 2255